Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Biba
  Ervaring met helderziende Biba
  Topvrouw. Ziet het snel en duidelijk, en zegt zoals het is.




Ervaring van anoniem met helderziende Biba   Ervaring van anoniem met helderziende Biba   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met helderziende Marya   Ervaring van rob met helderziende Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met helderziende Marja   Ervaring van marion met helderziende Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met helderziende Maakali   Ervaring van A met helderziende Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met helderziende Nima   Ervaring van Nathalie met helderziende Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antonia
  Ervaring met helderziende Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met helderziende Antonia   Ervaring van Joke met helderziende Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.




Ervaring van paulien met helderziende Morgane   Ervaring van paulien met helderziende Morgane   Ervaring van paulien geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Hoi Remon, wat ben ik onder de indruk van ons telefoon gesprek. Je voelt het zoo goed aan. Beschrijving van personen ben je ook zoo goed in. Je voelt zuiver, empathisch aan. Fijne stem heb je. Ik bel je weer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Assie met helderziende Remon   Ervaring van Assie met helderziende Remon   Ervaring van Assie geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met helderziende Isha   Ervaring van Sandra met helderziende Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marja   Ervaring van Anoniem met helderziende Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  Sim is een power medium. Zij geeft je de instructies exact vanuit de overtuiging dat het zal werken. Niet opgeven zegt ze. En je voelt dat haar woorden je kracht geven. Een bijzonder coachend medium. Bless you Sim.




Ervaring van John met helderziende Sim   Ervaring van John met helderziende Sim   Ervaring van John geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met helderziende Marja   Ervaring van Aruna met helderziende Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met helderziende Olga   Ervaring van Meola met helderziende Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Biba
  Ervaring met helderziende Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met helderziende Biba   Ervaring van Anoniem met helderziende Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Goedemorgen, je bent zeer goed Arend, soms moet ik nadenken maar dan zie ik het licht. Bedankt grt Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Arend   Ervaring van Rita met helderziende Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bertt
  Ervaring met helderziende Bertt
  Goedemorgen bertt,

Weer zeer accuraat. Inderdaad zou me goed doen wat betreft mijn man en ik hoop dat je gelijk krijgt. Je bent meer sterren waard. Grt Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Bertt   Ervaring van Rita met helderziende Bertt   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, na jaren naar jouw gezocht te hebben ben ik heel blij jouw eindelijk weer te horen. Dank voor de fijne gesprek. Tot gauw.




Ervaring van Anita met helderziende Marya   Ervaring van Anita met helderziende Marya   Ervaring van Anita geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nel met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Heel goed hoor het gebouw is inderdaad naast een opvang en erg dichtbij. En de waarschuwing.die neem ik weer van harte aan. Tot snel weer x.




Ervaring van Hyper met helderziende Isha   Ervaring van Hyper met helderziende Isha   Ervaring van Hyper geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je hebt gelijk gekregen Louisa.het verlossende bericht kwam einde dag binnen met inderdaad alles wat je zei. Ik was zo zenuwachtig en zag het eigenlijk niet zitten en toch. Precies wat je zag kwam uit. De manier hoe het was verlopen en het resultaat ook. Hoe precies en hoe zeker je van de situatie was was echt ongelooflijk maar zo is het ook echt allemaal gegaan. Ik vind het echt knap van je. Meer dan die vijf sterren waard.




Ervaring van Chaotische met helderziende Louisa   Ervaring van Chaotische met helderziende Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Ik zag het niet, maar Arend wel. En hij bleef erbij. Nu zes maanden later is het precies zo gelopen zoals hij aangaf en het resultaat dat hij zag is er. Wil je meer zekerheid, dan kan dat ook .Arend bevestigt keer op keer wat hij ziet en vindt. Het klopt. Top medium.




Ervaring van Jon met helderziende Arend   Ervaring van Jon met helderziende Arend   Ervaring van Jon geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Wauw ongelofelijk ziet de dingen heel juist .




Ervaring van M met helderziende MathildaNili   Ervaring van M met helderziende MathildaNili   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Topper, heel empathisch en kan situaties heel goed voelen.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Louisa is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. Tijd blijft altijd lastig voor ieder medium en energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Maar heb je vragen over je liefdesrelatie, je werk, financien en of je huis. Bel dan met Louisa. Zij is de beste.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik spreek Louisa regelmatig. Alles wat ze ziet komt uit. Ze legt geen kaarten maar voelt in op de persoon. Ze heeft tevens een hele fijn stem om naar te luisteren. Dit keer is er weer een voorspelling uitgekomen. Dankjewel en tot snel.




Ervaring van Steef met helderziende Louisa   Ervaring van Steef met helderziende Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Top uitleg ,duidelijk en eerlijk. Rustig en verstaanbaar en het klopt helemaal wat ze me zei. Voor herhaling vatbaar. Dank u Jennifer.




Ervaring van Darda met helderziende Jennifer   Ervaring van Darda met helderziende Jennifer   Ervaring van Darda geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lady-Ly
  Ervaring met helderziende Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met helderziende Lady-Ly   Ervaring van P met helderziende Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Tijd is lastig zegt men maar Monique heeft daar echt een heel goed gevoel voor. Buiten dat is ze fijn om mee te praten met een prettige humor. Aanrader.




Ervaring van Nienk met helderziende Monique   Ervaring van Nienk met helderziende Monique   Ervaring van Nienk geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Al sinds 7 jaar zat ik met veel vragen. Ik dacht ga is naar een lijn bellen
Toen kreeg ik lola aan de lijn.
Zonder iets te zeggen. Wist ze precies waarom ik belde en voorspelde ze ook dingen die uitkwamen.
Elke keer bel ik wel even met der en komt het uit
Ga zo door lieverd.




Ervaring van Kelsey met helderziende Lola   Ervaring van Kelsey met helderziende Lola   Ervaring van Kelsey geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor.
Heb er weer vertrouwen in.
Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen.
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Monique   Ervaring van Yvonne met helderziende Monique   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antonia
  Ervaring met helderziende Antonia
  Dank je wel Antonia voor de mooie positieve energie en inzichten die jij vrij doorgeeft. Emotionele intelligentie in perfecte combinatie met je medium capaciteiten. In licht en liefde, Fra.




Ervaring van Fra met helderziende Antonia   Ervaring van Fra met helderziende Antonia   Ervaring van Fra geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende QuinyQueen
  Ervaring met helderziende QuinyQueen
  Oooooh, gisteren van mijn sokken geblazen door deze lieve oprechte dame, wat zij mij allemaal wist te vertellen zonder enige aanwijzing, gewoon fantastisch, duizend sterren waard, ongelooflijk goed medium. Dus ik zou zeggen als je iemand nodig hebt om verhelderend antwoorden te krijgen of om in te voelen etc bel haar, je gaat hetzelfde meemaken, van mij krijgt ze alvast een dikke warme knuffel en tot weldra lieverd, een Belgische fan.




Ervaring van carine met helderziende QuinyQueen   Ervaring van carine met helderziende QuinyQueen   Ervaring van carine geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden