Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lucky
  Ervaring met helderziende Lucky
  Lieve Lucky, ben een beetje laat met mijn getuigenis, maar ik wil je heel erg bedanken voor je lieve woorden en je uiteenzettingen. Je weet, ik vind je nu de beste na mijn lieve Veronique, jullie waren eerlijk en oprecht, geen blad voor de mond, maar echt waar het op staat. Ik voel een ontzettende sterke band tussen ons, jij bent gewoon een kanjer, en je hoort mij snel weer. Met jou aan mijn zij kom ik stukjes verder. Heel veel liefs en dikke knuffels voor jou en je beestjes.




Ervaring van Ellie met helderziende Lucky   Ervaring van Ellie met helderziende Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Van de week 2 x gesproken. Je bent echt een topper in dingen duidelijk uitleggen en dat geeft echt veel rust. Liefs.




Ervaring van Anomiem met helderziende Olivia   Ervaring van Anomiem met helderziende Olivia   Ervaring van Anomiem geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, je uitspraak hoe het gesprek ging verlopen was tot in de puntjes kloppend. Ze willen haar daar weg hebben maar weten zich verder geen raad. Petje af hoe goed jij bent.




Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik zet nu een getuigenis voor je neer al zo lang dat ik je spreek en het komt er maar niet van , ik schaam me want je bent zo een doordrijver dat ik er altijd beter van kom dan anders en altijd zeg je me doe het en ja amber ik heb het gedaan en ik voel me zo gelukkig .
dank dank dank
na.




Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n geplaatst op 15 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anna
  Ervaring met helderziende Anna
  Lieve Anna, 14/7 gesproken betrekking job liefde en over persoon M. Die steeds in mijn kaarten boven duikte. Vond een fijne gesprek bedankt voor je mooie woorden en wijsheid. Hopelijk komt alle voorspellingen uit. Streven is job en goed thuis komen enz.Kon je niet bedanken credits waren op. Bij deze wil ik bedanken en hoop je snel te spreken als er veranderingen komen maar de lot is aan boven. Hoe je dat zei.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anna   Ervaring van Anoniem met helderziende Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hey Romyna, ik heb zopas een e-mail consult van jou ontvangen. Vanaf de eerste zin zat je er boenk op. Je hebt ook zaken vermeld over wat er speelde. Maar ik niet gezegd had, en toch haalde je het eruit. Ongelooflijk. To the point, je maakt het niet mooier of het is. Gewoon met jouw gave. Echt omver geblazen. Ik hou je zeker op de hoogte. Lieve mensen, de pedalen even kwijt. Bel Romyna of mail haar. Je zal versteld staan. Hartelijk dank nogmaals.




Ervaring van Sofie met helderziende Romyna   Ervaring van Sofie met helderziende Romyna   Ervaring van Sofie geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Al 1.5 jaar komt steeds uit wat je zegt elke x kom ik op bijzondere wijze bij jou uit wijze les gehad via m.m dank je voor je hulp altijd .




Ervaring van J.abbie met helderziende Tabitha   Ervaring van J.abbie met helderziende Tabitha   Ervaring van J.abbie geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Sorry de verbinding viel weg. maar heel erg bedankt voor je reactie het is helemaal kloppend. Hopelijk gaat het snel uitkomen.




Ervaring van J met helderziende Dinah   Ervaring van J met helderziende Dinah   Ervaring van J geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is een zeer fijne opgewekt persoon. Na enkele minuten bellen, ben ik helemaal op mijn gemak gesteld en heb terug moed om verder te gaan. Ik ben sowieso benieuwd wat de kaarten te zeggen gaan hebben binnen 3 weken. Dank je wel voor het gesprek Sonja . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. met helderziende Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Lieve meneer Petrus,

Ik heb u nu al een paar keer gesproken en vind u ontzettend goed. U straalt rust en kalmte uit tijdens al onze gesprekken en dat heeft een positieve invloed op mij. Het klopte precies wat u laatst als 1e doorkreeg. Maar nogmaals hartelijk dank voor alle goede adviezen, tips en handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan etc. U hoort gauw weer van mij. Ik ben echt onder de indruk van u hoor. Ik hoef alleen maar een vraag te stellen en verder niets anders extra erbij te zeggen en toch krijg ik altijd een uitgebreid antwoord op alles. Uw gave is zeer indrukwekkend. Mooi hoor.

Judy .




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ook ik wil jou laten weten dat de voorspelling over een nieuwe baan is uitgekomen. Je zei over een maand. Je bent heel goed met tijdsaanduiding. Nu afwachten of de andere voorspelling van mijn gezin ook uitkomt. Ik laat het weer weten. Dank je.




Ervaring van M met helderziende Sonja   Ervaring van M met helderziende Sonja   Ervaring van M geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Beste Sophia,

Je voorspelde mij dat mijn dochter Lovely zou geslaagd zijn voor haar eerste jaar, mijn dochter dacht dat ze twee onvoldoendes zou hebben, maar jij was er vlak op, ze is geslaagd mag naar haar tweede jaar gaan, je zei dat deze richting beter bij haar past.

Dus top je had groot gelijk, je voorspelling kwam uit, ook op werkvlak je zei me dat ik een andere werkplek ging krijgen dat is ook gebeurd, tof hoor doe zo verder Sophia.
Jij verdient meer dan 5 sterren.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Sophia   Ervaring van Inge met helderziende Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Sorry Tabitha the line cut unexpectedly but I heard everything you said and it all made very good sense. Thank you for the support and connection. You were really spot on, honest and gifted. Appreciated. Xx.




Ervaring van Soulmate met helderziende Tabitha   Ervaring van Soulmate met helderziende Tabitha   Ervaring van Soulmate geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Wederom mijn grote dank Romyna. Ik geloof dat ik je af en toe gek maak, maar jij hebt zoveel geduld en begrip en dit waardeer ik enorm. Ook zat je met zoveel punten echt raak. Voor ik iets zei had je dit als antwoord. Wauw gewoon. Ik hoop maar vertrouw erop dat de andere dingen ook gaan uitkomen en dat dit proces waar hij en ik in zitten niet al te lang meer gaat duren.

Superlieve vrouw die weet wat ze doet/zegt.
Ik raad dan ook iedereen aan om Romyna te bellen of mailen. Tot snel. Veel liefs FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Zoals beloofd Beau, ALLES is precies gegaan zoals je had voorspeld. Je bent een echte topper. Je maakt het verhaal ook niet mooier dan het is. Altijd vanbuiten je hart en dat maakt jou heel bijzonder. Bedankt voor jouw steun en wijze raad. Ik ben er een heel eind met gekomen. Je verdient de sterren van de hemel Beau.




Ervaring van Sofie met helderziende Beau   Ervaring van Sofie met helderziende Beau   Ervaring van Sofie geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel Beau voor het heel fijne aanmoedigende gesprek. Heel geruststellend vol positiviteit.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Beste Sasa, ik wil je bedanken voor wat je de afgelopen tijd in onze gesprekken hebt betekent. Het heeft me goed gedaan. Ik ben u dankbaar. Graag had ik u nog willen spreken, u bent het bellen dubbel en dwars waard.

Veel liefst, Fatima.




Ervaring van Fatima met helderziende Sasa   Ervaring van Fatima met helderziende Sasa   Ervaring van Fatima geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha,
Ik bedank je voor de geweldige gesprekken die ik met je mocht hebben. Het vertrouwen en inzichten in diverse situaties geven opheldering op vele vragen die ik heb en steunen me enorm in het proces waar ik nu in zit. Ook jouw gedetailleerde beschrijvingen en uitleg zijn bijzonder en duidelijk weergegeven door jou recht door zee, heel knap vind ik het en je gebruikt je mediumschap op een open en eerlijke manier zonder franjes en daar houd ik van. Ik zal je nog zeker contacten want mijn verhaal is nog niet af en het feit dat ik je kan vertrouwen geeft mij de kracht om door te gaan en mijn doel te bereiken. Ik vind je een super bijzondere vrouw en voor mij ben je een topper en steun in deze voor mij moeilijke tijd. Ik houd contact met je. Liefs M .




Ervaring van M met helderziende Tabitha   Ervaring van M met helderziende Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik heb Sonja precies een maand terug gesproken, 1 ding is al uitgekomen. U zag dat er voor mij een financiele meevaller aankomt. Dit klopt inderdaad, 3 weken na ons gesprek was het binnengekomen waar ik vooraf niet vanaf wist. Nu de liefde nog. Als dat ook uitkomt, laat ik het u weten. Alvast bedankt voor alles.




Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  I can really testify that John has a real gift for getting the feel of what is unfolding. I have trusted his support and insight for a number of months now and can honestly say he is usually spot on. Thank you John for your gift and for your patience.




Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber heeft is zeer intuitief. Kon voor mij goed aanduiden in welke richting mijn job zou gaan.
Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura,

Met dat ik je net een getuigenis wou achterlaten dat al verschillende dingen zijn gelopen zoals je zei, was je ineens ook online en heb ik je maar even terug gebeld om je alvast zo te bedanken. Ik dacht dat je me niets meer ging kunnen zeggen omdat alles al liep zoals je eerder al voorspeld had, maar toch doe je het weer en geef je me net weer die info die ik nodig heb om sterker te worden, om te groeien en ga je steeds dieper en dieper in op heel het proces waardoor je me de tussenstappen kunt voorspellen waaraan ik kan zien dat ik erop kan en mag blijven vertrouwen.

Ik weet niet hoe je zo een straffe vrouw met zulke unieke gave moet omschrijven, je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen doorgeven. Dus bij deze gun ik dat iedereen het zichzelf gunt om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat mensen enkel maar beter kunnen worden van een gesprek met jou.

Bedankt voor alles. Je hebt mijn leven veranderd.




Ervaring van elke met helderziende Noura   Ervaring van elke met helderziende Noura   Ervaring van elke geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Lieve vrouw die rust geeft en ook puur over komt. Mooi gesprek gehad en hoop dat de boodschap voor in de toekomst ook uitkomt. Dank je wel lieve Maddy.




Ervaring van A. met helderziende Maddy   Ervaring van A. met helderziende Maddy   Ervaring van A. geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Zeer aangename persoon met aangename stem. Salina heeft mij een jaar of iets langer geleden dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Zaken waar jezelf geen vat op hebt, zoals een dikke winst met een kansspel. De andere dingen die ze nu voorspelt komen dus ook uit. Bedankt Salina.




Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali hij had me begin vd week gebeld maar mijn telefoon was uitgevallen wegens lege batterij maar je hebt me gerustgesteld dat de contacten zullen hersteld worden en hij zijn hart en gevoelige kant zou laten zien, je hebt vandaag gelijk gekregen. Hij heeft niet enkel gebeld maar hij is ook bij mij langsgekomen en ik voel mij uiteraard in de zevende hemel. Het was vandaag een dag vol goed geluk, op naar meer, mijn geloof in zijn liefde voor mij en ons kindje is ook weer hersteld. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is een topper. Ik blijf het zeggen en zo ervaren. Als bellen niet lukt dan is ze er via emailconsult, waar ze echt wel snel op reageert. Romyna is voor mij echt een grote steun en heb veel aan de consulten met haar. Tot heel gauw weer. Liefs FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik zou je nog laten weten of jouw voorspelling is uitgekomen in juli wat betreft werk. Ongelofelijk je zei na vier weken heb je werk en dat klopt precies. Zo nauwkeurig. Geweldig van jou.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hallo monique je tijdsaanduiding van 9-7 voor 10-7 zat je helemaal goed een berichtje en bezoek.




Ervaring van Jouk met helderziende Monique   Ervaring van Jouk met helderziende Monique   Ervaring van Jouk geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor je goede raad en adviezen.




Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Wauw. Ik had zojuist een geweldig gesprek met Tabitha. Ik belde voor een werkgerelateerde vraag maar ik kreeg daar een vrij gedetailleerd antwoord op. Ze vertelde over het tijdspad, de personen en hoe die eruit zien en hoe men tegenover mij zal staan. Zodra ik een vraag bedacht in mijn hoofd gaf ze meteen al het antwoord op mijn vraag. Ik had het nog niet eens hardop gezegd. Ik wilde ook weten hoe het zat relatievlak. Maar ik heb mijn vraag niet eens kunnen stellen. Ze begon er zelf over. Hoe, wie, wat en waarom? Allemaal vragen waar ik antwoord op kreeg. Dank je wel Tabitha.
Het gesprek met jou heeft mij zoveel inzichten gegeven en je advies ook.

Mijn dank is groot en ik bel zeker terug.




Ervaring van Jenny met helderziende Tabitha   Ervaring van Jenny met helderziende Tabitha   Ervaring van Jenny geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha,
We bellen al enige tijd met elkaar, en iedere keer krijgt U de zelfde waarnemingen over mijn situatie, in alle rust geeft u het door aan mij. Dit zegt veel over uw zuiverheid als medium. Onrecht wordt mij zeker aangedaan, maar met uw hulp zal dit gezuiverd worden. Van avond zal het begin zijn voor inzichten die mijn dierbaren zullen krijgen en helderheid in hetgeen gaande is. Lieve Tabitha mijn dank is dan ook zeer groot dat ik u als medium mag spreken. En mijn oprechte dank wat uvoor mij doet. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Devi met helderziende Tabitha   Ervaring van Devi met helderziende Tabitha   Ervaring van Devi geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met helderziende MathildaNili   Ervaring van Nicole met helderziende MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nur
  Ervaring met helderziende Nur
  Nieuw op de lijn, maar zeker de moeite waard om te bellen. Aan de hand van een foto wist ze meteen te vertellen wat er gaande was zonder dat ik ook maar iets hoefde te vertellen. Ben aangenaam verrast
dus bedankt Nur, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van worteltje met helderziende Nur   Ervaring van worteltje met helderziende Nur   Ervaring van worteltje geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nur  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden