Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sarina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, ik heb u twee keer mogen spreken en beide keren heb ik veel rust gekregen nav ons gesprek. U kunt goed invoelen op personen en blokkades wegwerken. Ik had zelf al gemerkt dat er veranderingen hebben plaatsgevonden nav ons eerste gesprek. Tijdens het tweede gesprek heeft u dit ook bevestigd. De voorspellingen zien er goed uit en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt met de persoon waarvoor ik belde.




Ervaring van M met helderziende Sarina   Ervaring van M met helderziende Sarina   Ervaring van M geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina je bent echt een bijzondere vrouw. Wat ben ik blij dat ik jou al enkele keren heb mogen spreken. In juli voor het eerst gesproken en de voorspellingen zijn voor mij uitgekomen. Nu heb ik je gister en vorige week weer gesproken en heb je wederom een healing gedaan. Door jouw gesprekken voel ik me weer zekerder en rustiger. Je weet ook dingen te vertellen die je ook niet kan weten en het klopt ook. Je vertelde me dat ik echt niet bang en onzeker hoef te zijn en dat de intenties van mijn partner helemaal zuiver zijn. Veel liefs, de dame van wie de partner vast in de kooi zat.




Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, ik had je net aan de lijn. Super knappe reading.
Groetjes k.




Ervaring van K met helderziende Sarina   Ervaring van K met helderziende Sarina   Ervaring van K geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina,

Ik heb je reeds verschillende keren gebeld, was eigenlijk nog op zoek naar de woorden die naar waarde kunnen omschrijven wat voor een uitzonderlijke iemand jij bent. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dit niet correct kan omschrijven.

Als er een ding is wat ik iedereen in een jaar als 2020 gun op dit moment, is het wel een consult met jou.

Hoe moeilijk een situatie soms ook kan zijn, het gegeven dat ik jouw heb mogen leren kennen en in dit proces door jou mag begeleid worden, geeft me zeer veel hoop en kracht in de toekomst. Daar waar ik het niet meer zag zitten, heb jij er een boeiende uitdaging van kunnen maken voor me.

Dank je wel voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Veel liefs
E. T.




Ervaring van e. met helderziende Sarina   Ervaring van e. met helderziende Sarina   Ervaring van e. geplaatst op 12 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wauw. Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Alles wat je zei was raak en herkenbaar. Ook werden bepaalde zaken mij duidelijk. Het is niet te geloven wat voor een gave jij hebt. Ik werd erg emotioneel van de healing maar hoop dat de blokkades bij mij maar ook bij hem zijn weggenomen. Ik ben zeer dankbaar dat ik jou heb mogen spreken. Ik ben benieuwd hoe het de komende weken zich gaat ontwikkelen. Bedankt voor de tips die je me hebt meegegeven.




Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina,
dank je wel voor je verhelderend gesprek vandaag. Je hebt mij enorm gerust gesteld en weer de rust terug laten keren in mij. Ik hou me aan jouw woorden. Je bent zo een lief mens. Dank je wel voor al het licht en positieve energie die je mij stuurt.
Liefs van mij.




Ervaring van L met helderziende Sarina   Ervaring van L met helderziende Sarina   Ervaring van L geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina,
na een lange tijd jouw weer gesproken vandaag. Wat ben ik blij je stem te horen, jouw opbeurende woorden en hoe mijn situatie verder zal verlopen. Je bent de rust zelve die je overbrengt op mij en je andere clienten. Ik vind je een top medium. Je hebt mij mezelf d'r net weer terug gezet, met mijn beide benen. Dank je wel mijn engel.




Ervaring van IK je weet wel met helderziende Sarina   Ervaring van IK je weet wel met helderziende Sarina   Ervaring van IK je weet wel geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze omschrijft precies wat je denkt en voelt. Ze vertelt op een interessant manier waar je uren naar wil luisteren. Zonder van tevoren vragen te stellen, begint ze met haar verhaal.
Ze is heel beleefd en geduldig.
Ik weet niet hoe het voor mij gaat lopen,maar ik ben heel tevreden. Puur om bepaalde adviezen die zij gaf.

Moeite waard.




Ervaring van Nonchalant met helderziende Sarina   Ervaring van Nonchalant met helderziende Sarina   Ervaring van Nonchalant geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, wat ben jij een pracht mens met een gave waar ik wederom stil van ben. Ik voel mij vrij, ik voel rust. Geduldig wacht ik wat er komen gaat. De ontwikkelingen die er komen gaan vertel je zo zuiver en helder. Ook vandaag hoor ik ons gesprek nog na galmen na het ophangen. Het geeft mij heel veel energie.

Dank je wel en ook jouw meerderen die samen met jouw mij bijstaan.

Dikke pakkerd van mij.




Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Beste Sarina, wat ben jij een lieve, pure, prachtige ziel.Een parel op deze lijn. Bedankt voor alles. We horen elkaar zeker nog, liefs x.




Ervaring van I met helderziende Sarina   Ervaring van I met helderziende Sarina   Ervaring van I geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wat ongelofelijk bijzonder om jou gesproken te hebben. Zo bijzonder wat je allemaal wist te vertellen op basis van een foto. Wat een gave heb jij. Je doet dit werk duidelijk uit volle overgave en met de bedoeling mensen echt te helpen en houdt de gesprekken kort, bondig en vooral waardevol. Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de fijne gesprekken en de healing. Ik kijk uit naar de komende tijd en zie de toekomst positief in.
Heel veel liefs, N.




Ervaring van N met helderziende Sarina   Ervaring van N met helderziende Sarina   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wat een bijzonder medium bent u. Na een fotoreading, duidelijke uitleg en krachtige healing is er binnen zeer korte tijd zoveel bijzonders gebeurd.Heel benieuwd hoe het na de healing zal zijn maar heb alle vertrouwen in u en uw gave. Groet E.




Ervaring van E. met helderziende Sarina   Ervaring van E. met helderziende Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina, je bent een meerwaarde op de lijn. Bedankt om mijn blokkades weg te nemen, ik stond er niet helemaal achter daarom de getuigenis wat later. Ik wil je enorm bedanken om me terug in het positieve energie te zetten en mijn blokkades weg te nemen. Ik voel me stukken beter, dank je wel xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  In 1 woord: TOPPER. Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van Marina met helderziende Sarina   Ervaring van Marina met helderziende Sarina   Ervaring van Marina geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wow Sarina, ik heb u 2 keer gebeld. Bij de 1e keer heeft u kaarten voor me gelegd. Bij de 2e keer heeft u onze foto's gelezen, wat u daarin allemaal uit kon halen is onvoorstelbaar. Alles klopte gewoon. Fijn ook dat u zegt dat alles goedkomt tussen ons, nu moet ik echt vertrouwen blijven houden. Ook bedankt voor de healing en de blokkades die zijn weggehaald. Ik ben echt benieuwd hoe de toekomst gaat verlopen, maar zoals ik hebt gehoord hoeft ik me geen zorgen te maken, zo mooi allemaal. Alleen het wachten is moeilijk, tijd is moeilijk te voorspellen zoals u zegt. Ik ga er gewoon voor en ik heb zin in de toekomst. Mochten wij weer contact hebben, zal ik u weer bellen. U bent echt 1 van de beste op de lijn Sarina, bedankt. Liefs L.




Ervaring van L. met helderziende Sarina   Ervaring van L. met helderziende Sarina   Ervaring van L. geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wauw. Ik ben nog steeds sprakeloos na de foto Reading. wat kon jij alles goed zien en benoemen, zelfs dingen die je niet kon weten. Jij bent echt een van de beste op deze lijn.




Ervaring van J met helderziende Sarina   Ervaring van J met helderziende Sarina   Ervaring van J geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, ik viel weg op 28/3 nog voor ik je kon bedanken. Maar wou toch even laten weten hoe bijzonder ik je vind. Ik kan niet beschrijven hoe uniek, sterk, zuiver en correct jij bent en dingen doorkrijgt. Kippenvel - moment vanaf eerste minuut. Je omschrijft exact wat bij me speelt zonder dat ik ook maar iets meer dan men naam of mijn foto heb laten zien. Ik kan gewoon niet anders dan je geloven en je vertrouwen. Alleen al met je sterke gaves heb je me veel rust gegeven in heel deze situatie.
Ik ga je zeker nog bellen over enkele weken.

Ik hoop dat iedereen deze mooie waardevolle ervaring mag meemaken met je. Je hebt me een heel kostbaar geschenk gegeven hiermee.
Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E. met helderziende Sarina   Ervaring van E. met helderziende Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, ik heb je 2 keer gesproken. Je hebt mij veel uitleg gegeven over de foto waar we met z'n 3tjes staan. Ik ben heel, heel blij met de blokkades die je hebt verwijderd. Na ons gesprek heb ik een uur voor me zitten staren en jouw stem steeds gehoord wat je te vertellen had. Een ander was mij helaas voor, daarom jouw niet meer kunnen spreken en bedanken voor je gesprek.

Ik ben echt onder de indruk van je reading. Het is nu de 2 weken afwachten bij mij en daarna de rest.

Heel erg bedankt voor je gesprek uit het diepste van mijn hart.

XXX.




Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina is een topmedium op deze lijn.
Echt een aanrader voor iedereen. Heel sterk in fotoreadings
Stond ervan te kijken wat ze me wist te vertellen.
Heel goed, duidelijk, kort en vooral de nagel op de kop.
Bedankt Sarina.
Tot gauw
Hartegroet




Ervaring van Rafael met helderziende Sarina   Ervaring van Rafael met helderziende Sarina   Ervaring van Rafael geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina, is zeer aangenaam om mee te praten. Super sterk in foto reading en healing, houd de mensen niet onnodig lang aan de lijn. maw je voelt dat ze haar gave met heel veel liefde deelt, puur om er mensen mee te helpen. Sarina is gewoon een pracht dame.
Dank je wel Sarina.




Ervaring van SA met helderziende Sarina   Ervaring van SA met helderziende Sarina   Ervaring van SA geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wowwww, wat een medium. Zij kan de blokkades weghalen wat er jaren dwarszit om jou op het rechte pad te laten komen. Ik raad iedereen om haar te bellen.




Ervaring van RR met helderziende Sarina   Ervaring van RR met helderziende Sarina   Ervaring van RR geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina is voor mij 1 van de beste. Zij houd je niet onnodig aan de lijn. Wat zij uit een foto kan halen is briljant. Zoveel waarheden open en eerlijkheid ik hou der van.
Ik wil jouw enorm bedanken voor jouw healing/reading. Je bent een pracht mens en brengt veel rust met zich mee. Zoals eerdere al zeiden ga jij het heel druk hebben. Ik geloof in je en in het proces tot over 2 weken. Kus het prachtig koppel.
.




Ervaring van N met helderziende Sarina   Ervaring van N met helderziende Sarina   Ervaring van N geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Sarina is een persoon die niet alleen haar visie geeft van de situatie maar structureel werkt door onze blokkades weg te nemen wat je een andere kijk en inzichten geeft. Zij is nog maar net op de lijn maar inspireert vertrouwen en professionalisme. Het is zeker de moeite waard met haar contact op te nemen want het zal je rust geven en vertrouwen voor de toekomst. Cristina.




Ervaring van Cristina met helderziende Sarina   Ervaring van Cristina met helderziende Sarina   Ervaring van Cristina geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Hallo Sarina, je net gesproken om 16u en wil je als eerste bedanken dat ik je ook echt om 16 u kon spreken. Je was duidelijk in je uitleg. Voelde me begrepen en herkende alles in wat je zei. Het moet nog gaan uitwerken maar ik ben nu al superblij met je. Enorm bedankt en ik bel je zeker terug maar ben al bang dat je een drukbezet medium op deze lijn gaat worden en dat ik dan lang op je moet wachten totdat ik aan de beurt ben. Maar dat zal ik dan zeker doen want je bent t waard.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem met helderziende Sarina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden