Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  lieve Olga ,
Altijd sta jij mij klaar al ik twee keer per dag
Aan de telefoon heeft ze altijd gelijk en komt het ook uit.
Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, Je bent echt een goede lieve paragnost, we kennen elkaar al zeker ruimschoots een jaartje of tien.Je hebt me door alle diepe dalen weten te halen, en altijd zijn voorspellingen uitgekomen tot nu toe. Ik ben soms wat eigenwijs en kies is ook mijn eigen weg, maar kom altijd tot de conclusie dat jij Olga het aan het rechte eind hebt. Lieve mensen, ik adviseer u om dit medium te bellen zij is het zeker waard.

Veel liefs,
Ram.




Ervaring van ingdao met helderziende Olga   Ervaring van ingdao met helderziende Olga   Ervaring van ingdao geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, heel erg bedankt. Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Je inzichten en levenswijsheid hebben mij enorm geholpen. Liefs, M.




Ervaring van M. met helderziende Olga   Ervaring van M. met helderziende Olga   Ervaring van M. geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met helderziende Olga   Ervaring van Inge met helderziende Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Wat een goeie. De beste die ik gehad heb.




Ervaring van Anouk met helderziende Olga   Ervaring van Anouk met helderziende Olga   Ervaring van Anouk geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.




Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Ik bel je een tijdje met de vraag of hij ooit zijn gevoelens zal uiten. Je zei dat dit gaat gebeuren. Nu is het afwachten.




Ervaring van Jade met helderziende Olga   Ervaring van Jade met helderziende Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

De liefste ,leukste, eerlijkste, grappigste, gezelligste, vrolijkste, aller beste medium die ik maar kan bedenken lieve mensen als je iemand zoekt bel Olga want ze is de beste Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Als ik je nodig heb ben jij er altijd ik kan altijd op je bouwen.
Je bent in alles te vertrouwen.
Onze fijne en mooie gesprekken, Ik bewaar en onthou ieder moment, bedankt dat je er voor mij bent.
Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Lieve Olga,

Wat fijn om je stem weer te horen. Het is altijd zo vertrouwd met jou, ik kan al zoveel jaren alles met jou bespreken over werkelijk waar alles, je bent mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden, jou woorden zijn goud waard in alle opzichten je bent de allerbeste ik kan mijn geen beter iemand wensen zoals een lieve olga dan jij Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette met helderziende Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met helderziende Olga   Ervaring van Joffe met helderziende Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met helderziende Olga   Ervaring van M met helderziende Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.




Ervaring van Desi met helderziende Olga   Ervaring van Desi met helderziende Olga   Ervaring van Desi geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Nog even afwachten. Ik krijg steeds meer bewondering voor hem dat staat vast En ik ga een zuurkooltaart maken. Dat wilde je weten. Lieve groetjes.




Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hi Olga, sorry de verbinding werd verbroken. Maar bedankt. M.




Ervaring van Anoniem met helderziende Olga   Ervaring van Anoniem met helderziende Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Topper, lekker nuchter en kundig. Heel erg goed. Dank daarvoor.




Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Nogmaals heel heel erg bedank lieve Olga, momenteel ben jij het enige licht puntje in men leven buiten men dochter, en trek ik me volledig op aan jouw
Ik blijf je vertrouwen en geloven. En je hoort zeker en vast hoe het verder verloopt.
Ik weet zeker dat ik je ongeacht de uitkomst na verloop jou nog zal nodig hebben.
Lieve mensen Olga is 1000 sterren waard
Zeker niet twijfelen om te bellen.
Anneke .




Ervaring van Anneke met helderziende Olga   Ervaring van Anneke met helderziende Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga je hebt me een beetje tot rust gekregen en me een beetje hoop gegeven in al mijn onzekerheid. Je zegt alles heel duidelijk. En hoop dat het zo zal uitkomen. Vertrouw er op.
Je bent 1 van de beste.
Dank je wel Anneke.




Ervaring van Anneke met helderziende Olga   Ervaring van Anneke met helderziende Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen hoe enorm ik jou waardeer, elke dag ben je aanwezig en help je mensen vooral mij. Met veel liefde warmte eerlijkheid en ontzettend veel begrip ben jij een ongelooflijk goed medium. Jij weet als geen ander hoe je mij helpt enorme dank hiervoor ik waardeer je echt. Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Bedankt lieve Olga voor het humoristische warme gesprek van zonet. Ik laat het je wel weten als het zover is voor, het kopje koffie.




Ervaring van Ann met helderziende Olga   Ervaring van Ann met helderziende Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Dank je wel lieve collega voor het gesprek van daarnet. Ik neem jouw advies en inzichten ter harte. In vertrouwen, Ysis.




Ervaring van Ysis met helderziende Olga   Ervaring van Ysis met helderziende Olga   Ervaring van Ysis geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, jij bent echt de beste, je eerlijkheid, je oprechtheid, grote kwaliteit in jou verhalen naar iedereen toe. Bedankt voor wie je bent en wat je doet voor iedereen. Maar vooral voor mij, liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve olga,
Elke keer als ik u bel weet u me het goede advies te geven
U bent echt een topper je hebt echt altijd gelijk
Ik bel jou dagelijks en dat zal ik ook zeker blijven doen
Heel erg bedankt voor alles .




Ervaring van Liesbeth met helderziende Olga   Ervaring van Liesbeth met helderziende Olga   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, al zoveel jaren spreken wij elkaar dag en dag uit we bespreken zo'n beetje alles. Voor mij en voor vele anderen die jou bellen ben jij een lichtpuntje, een hulpje, een steun, een uitlaatklep, een (chef) van al het goede wat je 1 ieder verteld. Een warm liefdevol persoon met het hart op de juiste plaats voor iedereen, zuiver en eerlijk. Je weet zoveel, zoveel kennis en met gevoel, jou inzicht is helpend. Dankjewel daarvoor ik hoop dat bij mij ook het juiste goed gaat komen daar waar ik al zolang op wacht liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, er is er maar 1 dat ben jij. De allerbeste liefste fijnste die er is, alles is zo duidelijk helder en goed.
Bedankt voor al je support en steun, x NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met helderziende Olga   Ervaring van Zeliha met helderziende Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hoi Olga, bedankt weer voor je consult. Mijn credits waren op. We hadden het over onder andere het schoolplein. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Olga   Ervaring van Anoniem met helderziende Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, de beste de fijnste de leukste de liefste de aller beste medium. xny.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Lieve Olga,

Dank omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen,
Wijzend naar positieve dingen,
Elke dag weer een steun en toeverlaat voor mij en iedereen die jou belt, zoveel energie tijd en liefde geef jij aan mij en iedereen, je bent de beste medium die ik kan bedenken, we kunnen veel lachen samen en hebben diepe gesprekken jij bent steeds mijn lichtje als ik even niet meer schijn. zeker nu ik het zo moeilijk heb sleep, trek, duw jij mij er doorheen, ik hoop dat het goed komt dat waar wij elkaar elke dag over spreken. Liefs NY
En ik bel je ook vanuit het verre Amerika ook al zijn dat iets andere tijden we vinden elkaar altijd.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je lieve wijze woorden, steeds weer goede raad en advies, een luisterend oor, bij jou kunnen mensen hun hart luchten, elke dag ben je er voor iedereen wat een groot hart heb jij om zoveel mensen te helpen en te steunen. Lieve Olga dank voor alles ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik heb het moeilijk maar met jou steun komen we waar we wezen willen.
Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden