Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderzienden.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met helderziende Joke   Ervaring van Zorah met helderziende Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met helderziende Joke   Ervaring van T met helderziende Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,

En weer had je gelijk. Je weet me elke keer gerust te stellen en keer op keer heb je gelijk. Je bent echt een lieve, oprechte en vooral fantastische dame en je zit er gewoon keer op keer weer goed op met jouw waarnemingen voorspellingen. Mijn rots in de branding. Dankjewel kanjer.




Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,
je voorspelling kwam uit. Het beeld is aangezet voor mij. Heel positief ga ik verder. Als de dikke grijze wolk voorbij is dan zal het helder worden, daar geloof ik ook in. Ik ga een taartje eten. Dank U.




Ervaring van Taartje met helderziende Joke   Ervaring van Taartje met helderziende Joke   Ervaring van Taartje geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hoi Joke, ik heb je gisteren gebeld en probeerde je net weer te bellen om je op de hoogte te houden. Katje is weer gevonden en zo snel. Dank je wel voor de geruststelling. Lieve groet, je weet wel wie.




Ervaring van C. met helderziende Joke   Ervaring van C. met helderziende Joke   Ervaring van C. geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke, Dankjewel voor de duidelijke boodschap van mijn overleden hondje. Ik weet nu dat het goed gaat. Je bracht mij een stukje troost, en kan nu even verder. het loslaten van mijn beste vriendje 'Roxy'.




Ervaring van Veerle met helderziende Joke   Ervaring van Veerle met helderziende Joke   Ervaring van Veerle geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hoi Joke fijn dat je me liet weten dat mijn blind geleide hond Nalu en de kat Tommy het goed stellen. Ook fijn te horen dat sloeber die zeker al 20 jaar geleden is heen gegaan ook nog in de beurt is. Warme groet en wie weet tot nog eens.




Ervaring van Aurelie met helderziende Joke   Ervaring van Aurelie met helderziende Joke   Ervaring van Aurelie geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.




Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Beste medium Joke, uw heeft het goed gezien ( zoals altijd ) ik heb onze gouden sieraden terug gekregen.
Dank u wel, ben zooo blij met u
Veel liefs, Shima.




Ervaring van S met helderziende Joke   Ervaring van S met helderziende Joke   Ervaring van S geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dank je wel. Je bent de enige die precies weet hoe ik in deze situatie sta.
Heb net contract aangepast.
Hopelijk blijft dit bootje varen en is het groen met A.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met helderziende Joke   Ervaring van Friezin met helderziende Joke   Ervaring van Friezin geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,
Je had helemaal gelijk, Basje mijn kater zat in het groen, gelukkig is ie nu weer veilig thuis met uw hulp, met vermiste huisdieren bent u top.
Heel erg bedankt voor u goede advies, mijn kater is weer veilig thuis

Groetjes.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,
Wat weet je me altijd weer gerust te stellen en alles wat je nog toe gezegd hebt, komt uit. Je hebt een bijzondere gave.
Liefs van Carolyn.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met helderziende Joke   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met helderziende Joke   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Je hebt altijd nog gelijk gehad. Over mijn neefje die zijn rijbewijs zou halen, maar dat hij nog niet mocht rijden. Klopt. Moest van CBR een oogtest doen. En inderdaad hij rijdt nu zoals je had voorspeld in het voorjaar.
Je had voorspeld dat A. en ik in een soort relatie zouden komen. (Je weet wel) Ook dat klopt nu.
En dat M. dat hij eigenlijks niet 100% is. Je hebt het niet met zoveel woorden gezegd. Maar je hebt gelijk. Spoort voor geen meter.
Bel je binnenkort.
Groetjes uit het noorden.




Ervaring van Schorpioen met helderziende Joke   Ervaring van Schorpioen met helderziende Joke   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Het is wel iets later dan voorspelt maar Alex heb ik vandaag gezien.
Het was super.
.




Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Heyy Joke,
Ik heb je vandaag gesproken. En ik wou je even bedanken. Ik heb je vaker gesproken en je stelt me altijd gerust. Je voorspellingen komen ook altijd uit. Sommige wat eerder en sommige wat later. Je bent een eerlijke en lieve vrouw. Je zegt waar het voor staat.
Groetjes, 27 jarige dame.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dankjewel Joke voor de mooie positieve dingen die je door mocht krijgen, zowel op het gebied van werk als van de liefde. Liefde laat nog even op zich wachten, maar ziet er positief uit voor in de wintermaanden. Je hebt ooit ook iets mogen doorkrijgen m.b.t. mijn ex en dat is toen ook zo gelopen. Ik waardeer je eerlijkheid. Liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Joke   Ervaring van S. met helderziende Joke   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met helderziende Joke   Ervaring van Petra met helderziende Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,
Jij bent zo goed. Zo'n warm en fijn persoon om mee te praten. Kan iedereen aanraden jou te bellen.
Vorige week belde ik je over een salaris kwestie. Je wist te vertellen dat het rechtgetrokken zou worden. De volgende dag kreeg ik bericht dat het rechtgetrokken werd. Precies zoals je zei, je had helemaal gelijk.
De liefde laat nog even op zich wachten, maar kan niet wachten om je te bellen dat je het weer bij het juiste eind hebt.
Dank voor alles en tot de volgende keer.

NM
.




Ervaring van NM met helderziende Joke   Ervaring van NM met helderziende Joke   Ervaring van NM geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Financiele rechtzetting, een mazzeltje, iets zelfstandig gaan opzetten,verhuizing, er komt een hele grote slagroomtaart mijn richting op, een kennismaking digitaal met man aankomend jaar. Dit is wat u bij mij door kreeg. Voelt goed in mij en kijk er naar uit Joke. Dank u, Hannie met glas wijn in hand.hi.




Ervaring van Hannie met helderziende Joke   Ervaring van Hannie met helderziende Joke   Ervaring van Hannie geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke, heb je zojuist gesproken over G. En wow wow wow wat een mooie eerlijke en oprechte reading over die andere man die ik nog moet ontmoeten. Ik ga je op zeker terug bellen. Hopelijk tot snel. Liefs G.




Ervaring van G met helderziende Joke   Ervaring van G met helderziende Joke   Ervaring van G geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Al jaren mijn rots in de branding. Ik word al blij van haar stem.




Ervaring van S met helderziende Joke   Ervaring van S met helderziende Joke   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Nou hoor je hebt gelijk gekregen.
M. Nam net contact op, met de mededeling dat hij donderdag diep onder de indruk was van onze dat. En dat hij dat ff moest verwerken. Dacht serieus aan hosting, maar jij zei al. Hij neemt deze maand contact op.
Thanks skatty.




Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke, jij bent mijn rots in de branding. Elke keer als ik de moed verloor gaf je mij vertrouwen en je bleef bij je verhaal. Het gaat goed komen in het vroege voorjaar wanneer de temperaturen oplopen. En ja, je had absoluut gelijk. Ik was het geloof al verloren maar we zijn terug samen. Wat ben jij goed.
Lieve Joke enorm bedankt.

Veel liefs,
Sam.




Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Beste Joke, je voorspelde dat de zwarte Main Coon na 1 of 2 nachtjes weer thuis zou zijn. Je had gelijk, na 1 nacht was hij weer thuis.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve lieve Joke,

Ik heb jou aantal keer achter elkaar gesproken. Jij hebt mij bijgestaan in een moeilijke en verdrietige situatie. Ik wil jou hiervoor heel erg bedanken voor je geduld en bemoedigende woorden. Verder moet ik zeggen dat jouw voorspellingen zijn accuraat. Chapeau. Ik ben echt super blij met jou.
Het voelt goed om jou te spreken.

Kus en knuffel
- hese stem-.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke is echt een topper. Ik spreek haar inmiddels al een dik half jaar en telkens komen haar voorspellingen uit. Ze heeft echt een unieke gave en heeft mega veel geduld. Ze weet je telkens gerust te stellen maar zegt ook waar het op staat. Het is echt een schat van een vrouw. Lieve Joke via deze weg wil ik je graag bedanken voor alle hulp en steun. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met helderziende Joke   Ervaring van Naomi met helderziende Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke blijft altijd hetzelfde zien, heel consistent dus ik kan bijna niet anders dan 100% vertrouwen hebben dat mijn wensen boven worden vervuld. Ik laat zeker weer een ref achter als alles is uitgekomen.




Ervaring van Kim met helderziende Joke   Ervaring van Kim met helderziende Joke   Ervaring van Kim geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met helderziende Joke   Ervaring van Ilse met helderziende Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Wist dingen, die ik niet heb vertelt, ze neemt de tijd, eerlijk en oprecht.




Ervaring van ik met helderziende Joke   Ervaring van ik met helderziende Joke   Ervaring van ik geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Ze is echt geweldig, alles komt uit. Ze heeft mij dingen verteld waarvan ik dacht wauwwww, me werk, me love life, alles. Zij is de enigste die ik vertrouw en blijf vertrouwen.




Ervaring van Sunita met helderziende Joke   Ervaring van Sunita met helderziende Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke je hebt gelijk.
Een van je voorspellingen klopt. Je zei dat mijn neefje I. waarschijnlijk wel zou slagen voor zijn rijbewijs maar dat er een twijfel was. Dat klopt helemaal. Hij is geslaagd maar moet nu medisch gekeurd worden voor zijn ogen.
Nu nog hopen dat hij straks mag autorijden. En hoop zo dat je gelijk krijgt betreft mijn paard over zijn kaak en over A.




Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Wow wow wow.
Wat een geweldig goed gesprek met jou gehad.
Wat fijn dat ik zo vrij met jou kon praten.
Net alsof we elkaar al jaren kennen.
Hoop echt van harte dat A. binnenkort contact op zoekt.
Thanks Joke.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid met helderziende Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderzienden.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden